Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek
 

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek (ÁSZF) Tisztelt látogatónk, leendő vásárlónk! Amennyiben aktív felhasználója, vásárlója kíván lenni Webáruházunknak, kérjük figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegyék igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és azt kötelező érvényűnek tekinti magára! Az Általános Szerződési Feltételek az eladó és a vevő között akkor kerül megkötésre, amikor a vevő azt elfogadja, elfogadását megrendelésének leadásával ismeri el. Ezen szerződés kizárólag elektronikus úton kerül megkötésre.

·         Fontos! Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus úton kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal, kinyomtatásra nem kerül.

A webáruházunk működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeink bármelyikén állunk rendelkezésükre! Az Általános Szerződési és Felhasználási feltételek szerződésének nyelve: Magyar Az Általános Szerződési és Felhasználási feltételeket a Tech-Medical Kft. a Webáruház honlapján hozza nyilvánosságra. Üzemeltetői adatok

1.      A http://bolthely.hu/orvosibutorshop/ internetes cím alatt működő Webáruházat a Tech-Medical Kft. üzemelteti. Címe és telephelye: 3000 Hatvan, Görgey utca 36. Adóigazgatási szám (adószám): 22719517-2-10 Cégjegyzék száma: Cg 10-09-030821, bejegyezte a Heves Megyei Bíróság, mint Cégbíróság. Elérhetőségek: e-mail: info@tech-medical.hu, telefon: +36 70 967 0101, kapcsolattartó személy: Torda Tibor Ügyvezető Igazgató.

2.      A Tech-Medical Kft. internetes Webáruházán keresztül kínálja termékeit leendő vevőinek. A Tech-Medical Kft. használt orvosi műszerek, berendezések forgalmazásával foglalkozik. Az általa üzemeltetett webáruházon keresztül lehetséges a termékeinek megvásárlása. A Tech-Medical Kft. a vevő által megvásárolt termékeket postai úton, illetve futárszolgálat segítségével juttatja el. Előzetes telefonos egyeztetés után lehetőség van a raktárban történő személyes átvételre is.

3.      A Webáruházban feltüntetett árak nettó árak, nem tartalmazzák a 27 %-os forgalmi adót! A termékek ára nem tartalmazza a szállítási költségeket. Csomagolási díjat NEM számítunk fel.

4.      A Webáruház az internetes hálózat sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. 


Az oldalakon látható termékek nevére kattintva a bemutatott árucikk információs oldalára lehet eljutni, ahol további információk tekinthetők meg.