Ön itt jár: > >

Rólunk

Cégünk a Tech-Medical Kft. 2010-ben alakult családi vállalkozásként. Kezdetben az EMVIO (Egészségügyi Műszaki Vezetők Integrációs Oldalának) üzemeltetésével járó feladatokat láttuk el kizárólagosan, melyet jelenleg is növekvő sikerekkel és bővülő tartalommal üzemeltetünk. Majd 2012. második negyedévétől kibővült tevékenységi formával állunk az egészségügy szolgálatában.

Központunk Hatvanban, Budapest fővárosunktól keleti irányban az M3-as autópálya mentén található, ahol irodánkkal egybekötött bemutatótermünkben szívesen látjuk jelenlegi és leendő Partnereinket.

Filozófiánk az egyediség, amelyet mind az új, és használt orvostechnológia eszközök forgalmazása, gyártása, javítása illetve karbantartása és az orvostechnológia tervezés, szaktanácsadás területén kamatoztatunk.

Az egészségügyben, intézményi környezetben eltöltött évek alatt a műszaki terület minden kérdésével, problémájával találkoztunk. Ez az időszak elegendő volt ahhoz, hogy megszülessen az elhatározás, hogy a megszerzett tapasztalatainkat megosszuk másokkal is, minél több magyarországi egészségügyi intézménynek azok Vezetőinek és azok műszaki szakembereinek segítségükre legyünk.

Mivel szívügyünknek érezzük a magyar egészségügyet, amit a Tech-Medical Kft. gondolati rendszerébe is integráltunk, reméljük, hogy minél többen felkeresnek bennünket és átadhatjuk tapasztalatainkat, illetve segíthetünk problémás kérdések megoldásában. Jól felkészült Kollégáinkkal minden nap azon dolgozunk, hogy partnereink kéréseinknek eleget tegyünk, problémáikra a lehető leggyorsabban megoldást találjunk.

Célunk egy költséghatékony, jól működő, korszerű és mindenképpen betegközpontú egészségügy kialakítása, segítése – melyben közös erővel tudjuk megteremteni a zavartalan betegellátást.